Annuleren, ruilen en retourneren

Mocht u voor- of achteraf om welke reden dan ook uw bestelling willen annuleren, dan kunt u hieronder meer informatie vinden over de bedenktijd, de uitzonderingen op deze regel en het omruilen van de artikelen.

Tevens vindt u een gedetailleerde beschrijving over de retourprocedure.


Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
Dit geldt echter niet voor specifiek voor u op maat of kleur bestelde producten

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de eventuele kosten voor het retour halen van het product van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via gtolkamp@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Wij verzoeken u bij het uitpakken van uw bestelling zorgvuldig om te gaan met de verpakking.


Retourprocedure

Voor het retourneren van producten heeft Fisher&Paykel koelkasten de volgende procedure:
1. U stuurt een duidelijke verklaring waarin u ons op de hoogte stelt van uw beslissing om de overeenkomst te herroepen. Deze verklaring kunt u sturen naar Gerard Tolkamp, gtolkamp@hotmail.com. Wij zullen uw retouraanvraag dan zo spoedig mogelijk behandelen.
2. Als u het aankoopbedrag terug gestort wil hebben, vergeet dan niet duidelijk uw IBAN te vermelden.
3. Stuur het product terug naar de Lage Heurnseweg 19 in De Heurne. Voeg hierbij de verklaring van het retourneren  toe.
4. Indien aangegeven zullen we het product omruilen of het geld op uw rekening terugstorten.


Uitzonderingen

Bij de bedenktijd gelden de volgende uitzonderingen:

  • Reinigingsmiddel, zoals rvs reiniger, ovenreiniger en waterfilters.
  • Specifiek voor u op maat of kleur bestelde producten

Omruilen voor ander apparaat

Naast het retourneren is het eveneens mogelijk om een product om te ruilen. Bij het omruilen van het product worden de eventuele kosten voor het retour halen van het product bij u in rekening gebracht.

Mochten wij een product retour ontvangen welke incompleet of beschadigd is, dan zal een percentage van het aankoopbedrag bij u in rekening worden gebracht. Wij verzoeken u bij het uitpakken van uw bestelling om zorgvuldig om te gaan met de verpakking.


Voorbeeldformulier van een retourformulier

Ik/wij herroep hierbij het door mij/ons  gesloten contract
voor de aankoop van de volgende goederen:
Besteld op en ontvangen op de volgende datum:
Naam en adres van de consument:
Handtekening consument